Без цукру, зі стевією!
ico Адреса: 03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
ico Мова
ico
ico
ico
Товарів На суму
0 шт. 0.00 грн
Без цукру, зі стевією!
03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
Повернутися до статей

Міні чізкейк червоний оксамит – рецепт зі стевією, без цукру

Інгредієнти (4 порції):

  • 50 г. – Stevia +erythritol
  • 250 г. – вершкового сиру, розм’якшеного
  • 2 шт. – яйця
  • 1 ч. л. – екстракт ванілі
  • Дрібка солі
  • Натуральний червоний харчовий барвник
  • 1/2 ст. – какао-порошку, без цукру
  • 1/3 ст. – сметани
  • Додатковий шоколадний соус
  • 85 г – шоколадна стружка без цукру, розтоплена з 2 ст. вершкове масло

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 160 градусів Цельсія.
  2. У настільному міксері змішайте вершковий сир, яйця, ваніль, сіль, харчовий барвник і Stevia +erythritol. Збивайте на високій температурі, поки не стане однорідної маси. Додайте решту інгредієнтів і збивайте на сильній швидкості до однорідної маси.
  3. Змастіть форму 15 см. Оберніть дно сковороди алюмінієвою фольгою, щоб вийшло ущільнення, і помістіть сковороду в форму розміром 20 на 20 см. Налийте воду в форму, поки вона не досягне середини краю форми. Вилийте тісто для чізкейку в сковороду для випічки та випікайте 45 хвилин. Дістаньте з духовки та дайте охолонути протягом 10 хвилин.
  4. Зніміть з водяної бані та поставте в холодильник на 4-6 годин або на ніч.
  5. Коли будете готові до подачі, розтопіть шоколад та масло разом в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини. Змішайте до однорідної маси та за бажанням полийте чізкейк.
ico Наш інстаграм
×
Кошик