Приготування тіста. М’яке вершкове масло помістити в миску додати Stevia, сіль, збити віночком.
Додати яйця і продовжити збивання.
Просіяти частинами борошно разом з розпушувачем.
Замісити м’яке тісто. Прибрати в холодильник.
Приготування начинки. У чашу блендера викласти сир, Stevia, крохмаль і сметану. Збити всю масу до однорідності.
Додати в чашу яйця і збити ще раз.
Приготування полуничного мусу. Полуницю скласти в каструлю, додати Stevia.
За допомогою погружного блендера полуницю перетерти у пюре.
Додати в полуничне пюре крохмаль і ретельно розмішати, щоб не було грудочок.
Масу поставити на вогонь і варити до загустіння. Маса повинна залишитися трішки рідкою.
З холодильника дістати тісто, розкачати за розміром форми (24 см), зробити бортики висотою 4 см. Вилити на тісто сирну начинку. Потім зверху акуратно вилити полуничний мус.
Випікання. Духовку розігріти до 180 градусів і пекти пиріг 50-55 хвилин.
Пиріг потрібно повністю остудити у формі, потім прибрати в холодильник на кілька годин або на ніч.