Без цукру, зі стевією!
ico Адреса: 03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
ico Мова
ico
ico
ico
Товарів На суму
0 шт. 0.00 грн
Без цукру, зі стевією!
03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
Повернутися до статей

Сирний пиріг з полуничним мусом – рецепт зі стевією, без цукру

Інгредієнти:
Тісто:
  • 150 г – масла вершкового
  • 2 шт – яйця
  • 100 г – Stevia
  • 1 ч. л. – розпушувача
  • 350 г – борошна пшеничного
  • Дрібка солі
Сирна начинка:
  • 500 г – сиру
  • 100 г – Stevia
  • 3 ст. л. – сметани
  • 2 шт – яйця
  • 2-3 ст. л. – крохмалю
Полуничний мус:
  • 400 г – полуниці
  • 120 г – Stevia
  • 2 ст. л. – крохмалю
Приготування:
  1. Приготування тіста. М’яке вершкове масло помістити в миску додати Stevia, сіль, збити віночком.
  2. Додати яйця і продовжити збивання.
  3. Просіяти частинами борошно разом з розпушувачем.
  4. Замісити м’яке тісто. Прибрати в холодильник.
  5. Приготування начинки. У чашу блендера викласти сир, Stevia, крохмаль і сметану. Збити всю масу до однорідності.
  6. Додати в чашу яйця і збити ще раз.
  7. Приготування полуничного мусу. Полуницю скласти в каструлю, додати Stevia.
  8. За допомогою погружного блендера полуницю перетерти у пюре.
  9. Додати в полуничне пюре крохмаль і ретельно розмішати, щоб не було грудочок.
  10. Масу поставити на вогонь і варити до загустіння. Маса повинна залишитися трішки рідкою.
  11. З холодильника дістати тісто, розкачати за розміром форми (24 см), зробити бортики висотою 4 см. Вилити на тісто сирну начинку. Потім зверху акуратно вилити полуничний мус.
  12. Випікання. Духовку розігріти до 180 градусів і пекти пиріг 50-55 хвилин.
  13. Пиріг потрібно повністю остудити у формі, потім прибрати в холодильник на кілька годин або на ніч.

Смачного!

ico Наш інстаграм
×
Кошик