Без цукру, зі стевією!
ico Адреса: 03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
ico Мова
ico
ico
ico
Товарів На суму
0 шт. 0.00 грн
Без цукру, зі стевією!
03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
Повернутися до статей

Тропічний пиріг з бананом та ананасом – рецепт зі стевією, без цукру

Інгредієнти (на 10 порцій):

  • 500 г. – нежирного вершкового сиру, розм’якшеного
  • 200 г. – Stevia + erythritol
  • 250 г. – легкого збитого топінгу (розморозити в разі заморозки) або джему.
  • 250 г. – ананасу в соку (подрібненого), добре висушеного
  • 3 ст. л. – смажених кокосових стружок
  • 1/2 ч. л. – екстракту рома
  • 2 шт. – середніх банани (нарізаних шматочками завтовшки 3 см)
  • 1 ст. л. – нарізаних горіхів пекан

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів Цельсія.
  2. Розкачайте тісто на посипаній борошном поверхні в круг товщиною 2,5 см. Викладіть тісто у форму і зробіть бортики по формі для пирога.
  3. Проколіть виделкою корочку збоку і знизу. Випікайте від 10 до 12 хвилин або поки не підрум’яниться. Дайте повністю прохолонути.
  4. Збийте вершковий сир і Stevia + erythritol міксером до однорідної маси. Поступово додайте збитий топінг, ананас, 2 ст. л. кокоса і екстракт рому.
  5. Намажте половину суміші вершкового сиру на кірку пирога. Викладіть скибочки банану одним шаром поверх суміші вершкового сиру. Зверху викладіть суміш вершкового сиру, яка залишилася. Посипте верх пирога 1 ст. л. кокосу і горіхами пекан.
  6. Перед подачею на стіл поставте в холодильник на 2-3 години.

ШВИДКЕ ТІСТО ДЛЯ ПИРОГА

Інгредієнти (на 10 порцій):

  • 440 г. – борошна
  • 220 мл. – води
  • 0.5 ч.л. – солі
  • 20 г. – Stevia + erythritol
  • 11 г. – сухих дріжджів
  • 2 ст.л. – рослинної олії

Приготування:

  1. Нагрійте воду, додайте її до дріжджів, розімніть їх виделкою, щоб вийшла швидка опара. Дайте масі постояти кілька хвилин.
  2. Просіяти борошно через дрібне сито, додайте і перемішайте інші сухі інгредієнти – сіль і Stevia + erythritol.
  3. Частину борошна додайте до опари і перемішайте. Влийте рослинну олію, знову перемішайте.
  4. Замісіть еластичне тісто, додаючи поступово решту борошна.
  5. Повинен вийти колобок з тіста. (гладенький, еластичний, піддатливий).
  6. Одержаний колобок загорніть прямо з мискою в плівку і поставте в тепле місце.
ico Наш інстаграм
×
Кошик