Без цукру, зі стевією!
ico Адреса: 03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
ico Мова
ico
ico
ico
Товарів На суму
0 шт. 0.00 грн
Без цукру, зі стевією!
03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
Повернутися до статей

Пиріг з м’ятою без випічки – рецепт зі стевією, без цукру

Інгредієнти (12 порцій):

Шкоринка:

  • 1 ст. л. – Stevia +erythritol
  • 2 ст. – насіння соняшнику або мигдального борошна
  • 1/3 ст. – какао-порошку, без цукру
  • 1/4 ч. л. – солі
  • 4 ст. – вершкове масло розм’якшене

Начинка для чізкейку:

  • 1 ст. – Stevia + erythritol
  • 1 ч. л. – екстракт м’яти перцевої
  • 450 г – вершкового сиру, кімнатної температури
  • 1/4 ч. л. – солі
  • 1 ст. – жирних вершків

Топінг:

  • 1 ст. л. – Stevia +erythritol
  • 1/2 ст. – жирних вершків
  • 1/4 ч. л. – екстракт м’яти перцевої

Приготування:

  1. Приготуйте шкоринку без випічки, помістивши всі інгредієнти в кухонний комбайн. Перемішуйте, поки суміш не стане однорідною по консистенції. Спробуйте шкоринку і при необхідності додайте Stevia +erythritol. Викладіть на форму для пирога (22 см діаметр). Відкладіть в сторону.
  2. Помістіть всі інгредієнти для начинки, крім жирних вершків, в міксер і збивайте на високій швидкості до отримання однорідної маси. Спробуйте на смак і додайте більше Stevia + erythritol за необхідності. Влийте жирні вершки та збивайте на високій швидкості, поки все не змішається і не зіб’ється. Розподіліть це по шкоринці пирога.
  3. Додайте всі інгредієнти начинки в настільний міксер, крім подрібнених льодяників, якщо використовуєте. Збивайте на високій швидкості до збивання. При необхідності спробуйте і відрегулюйте кількість перцевої м’яти. Розподіліть це по начинці для чізкейку. Охолодіть пиріг на 3-4 години або на ніч.
  4. За бажанням, перед подачею на стіл, посипте подрібненими льодяниками без цукру.
ico Наш інстаграм
×
Кошик