У казанку змішати кукурудзяну муку, Stevia +erythritol,молоко, оливкову олію і сіль.
Все ретельно перемішати.
Поставити масу на вогонь, довівши до кипіння, варити при постійному помішуванні, поки маса не загусне і не почне залишати сліди при помішуванні. Це забере у вас приблизно 5-10 хвилин.
Дати кукурудзяній масі охолонути, далі збити її міксером. Потім почати додавати по одному яйцю, кожен раз ретельно збиваючи. Коли всі яйця будуть використані, додати розпушувач.
Вилити заварний кукурудзяний пиріг в форму для запікання.
Випікати пиріг з кукурудзяного борошна 40-45 хвилин при температурі 180-200 градусів. Готовність бразильського заварного кукурудзяного пирога перевіряємо сухою дерев’яною паличкою.