Коктейль з тахіні та кокосом (кето) – рецепт зі стевією, без цукру
Інгредієнти:
- 450 мл – кокосового молока
- 1 дозрілий авокадо, розрізаний навпіл, без кісточок і очищений
- 6 г. – Stevia +erythritol
- 6 ч. л. – пасти тахіні
- 1 ст. л. – кокосового масла
- 1 ст. л. – какао-порошку
- 1 ч. л. – ванілі
- 1/4 ч. л. – меленої кориці
- 1 стакан кубиків льоду
- 2 ст. л. – смаженого несолодкого тертого кокоса
- 2 ч. л. – обсмаженого насіння кунжуту
Приготування:
- У блендері змішайте кокосове молоко, авокадо, Stevia +erythritol, пасту тахіні, кокосове масло, какао-порошок, ваніль і корицю до однорідного стану. Додайте кубики льоду; має бути пюре однорідної маси.
- Розлити в 2 склянки. Прикрасити смаженим кокосом і насінням кунжуту.
Наш інстаграм