Гарячий шоколад зі стевією (зі збитими вершками зі стевією) – рецепт зі стевією, без цукру
Інгредієнти:
- 1 ст. – молока (звичайного, кокосового, мигдалевого або соєвого)
- 2 ч. л. – органічного какао-порошку
- 1/8 ч. л. – Stevia +erythritol
Приготування:
- Нагрійте молоко в маленькій каструлі на середньому вогні до кипіння.
- Зніміть каструлю з вогню і додайте інші інгредієнти.
- Збийте або добре перемішайте.
- Налийте гарячий шоколад в улюблену кружку і насолоджуйтеся!
Інгредієнти (збиті вершки):
- 470 мл. – збитих вершків
- 1/8 ч. л. – Stevia +erythritol
Приготування (збиті вершки):
- У велику миску додайте вершки і збивайте вінчиком або ручним електричним міксером, поки вони не почнуть густіти.
- Посипте крем порошком і продовжуйте збивати крем до утворення м’яких піків. Не варто занадто сильно збивати крем.
- Вершки можна зберігати в холодильнику до чотирьох днів, якщо зберігати в герметичному контейнері.