Без цукру, зі стевією!
ico Адреса: 03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
ico Мова
ico
ico
ico
Товарів На суму
0 шт. 0.00 грн
Без цукру, зі стевією!
03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13-А
Повернутися до статей

Гарбузовий пиріг з чіа пудингом – рецепт зі стевією, без цукру

ПЕКАНИ ЗІ СПЕЦІЯМИ

Інгредієнти:

  • 1 шт. – яєчний білок
  • 1 ст. л. – Stevia + erythritol
  • 1 ч. л. – спецій для гарбузового пирога
  • 1/4 ч. л. – ванільного екстракту
  • Дрібка солі
  • 1 ст. – пекану

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 300°.
  2. Збийте яєчні білки до утворення піни. Додайте Stevia +erythritol, спеції для гарбузового пирога, ваніль та сіль.
  3. Додайте горіхи пекан, перемішуючи, щоб покрити їх шаром.
  4. Перекладіть горіхи пекан на деко, застелене пергаментним папером, струшуючи надлишки суміші спецій. Випікайте, помішуючи, 15-20 хвилин або поки не підрум’яняться і не стане ароматними. Дайте повністю охолонути. 

ПУДИНГ

Інгредієнти:

  • 2 ст. – кокосового молока
  • 1/2 ст. – консервованого чистого гарбузового пюре
  • 1/4 ст. – Stevia +erythritol
  • 1 ч. л. – спецій для гарбузового пирога
  • 1 ч. л. – ванільного екстракту
  • 1/2 шт. – яблука (очищеного і подрібненого)
  • 1/2 ст. – насіння Чіа
  • 1/4 ст. – натурального мигдального масла

Приготування:

  1. Збийте кокосове молоко, гарбуз, Stevia +erythritol, приправу для гарбузового пирога і ваніль до однорідної маси. Вмішайте яблуко і насіння Чіа. Рівномірно розподіліть в 4 склянки. Охолоджувати не менше 4 годин або поки не застигне.
  2. Зверху на кожну порцію покладіть ложку мигдалевого масла, обережно перемішуючи. Посипте зверху пряними горіхами пекан.

Порада: за бажанням замініть горіхи пекан волоськими або мигдалем.

ico Наш інстаграм
×
Кошик